affiliate marketing in 10 dagen beoordeling

Review affiliate marketing in 10 dagen (2021) + Bonus van €97,-

Dit blog bevat affiliatielinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van de links een aankoop doet. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Lees hier meer over in de affiliate disclaimer.

Affiliate marketing review in 10 dagen

affiliate marketing in 10 dagen

In deze review van de affiliate marketing in 10 dagen zal ik mijn eerlijke mening met je delen.

Er zijn verschillende cursussen over affiliate marketing te volgen en jij wil alleen maar de best cursus volgen.

Zo zal ik met je delen welke onderdeel van de cursus mij compleet in de war bracht en sluit ik af met een bonus die jij niet wil missen.

Deze bonus vind je nergens anders! Blijf dus lezen om mijn eerlijke mening te ontdekken over deze cursus. 

Wat is affiliate marketing?

In deze review vertel ik je meer over de affiliate marketing in 10 dagen, maar eerst zal ik je meer vertellen over wat affiliate marketing precies is.

Misschien heb je wel een idee wat het precies is of misschien is het nog helemaal nieuw voor je. Affiliate marketing betekent dat jij de producten verkoopt van een ander, jij verdient een commissie over elke verkoop waar jij voor zorgt. 

Om het even makkelijk uit te leggen blog jij bijvoorbeeld over een blog cursus. Deze cursus is niet je eigen cursus maar een cursus van een andere ondernemer. Jij hebt deze cursus gevolgd, er veel van geleerd en daarom schrijf je er een beoordeling over.

Doordat jij dit doet komen er lezers op je website die klaar zijn om deze cursus te kopen maar die wel zeker willen weten of dit de juiste beslissing is.

Nadat ze jouw beoordeling hebben gelezen beslissen ze om met de cursus aan de slag te gaan. Dit doen ze door op jouw link te klikken. Nu heb jij voor een verkoop gezorgd van deze cursus. Jij verdient dan een commissie over het bedrag wat je lezer heeft betaald. 

affiliate marketing in 10 dagen review

Waarom is affiliate marketing goud waard voor nieuwe bloggers

Voor veel nieuwe bloggers is het nog een zoekwerk wat ze gaan verkopen. De eerste stap is een goede basis neer te zetten en de expert te worden voor je onderwerp. Als je dit vervolgens wordt en bezoekers krijgt is het tijd voor de volgende stap.

Dit doe je natuurlijk door van je lezers klanten te maken. Veel beginnende bloggers krijgen de kriebels van het idee om een product te maken waar ze maanden aan werken. 

Een verkoop pagina schrijven en de techniek achter het hele verkoopproces is dan nog veel te moeilijk. Het is dan veel makkelijker om meteen vanaf de eerste dag dat je met je blog begint een product te promoten wat al bestaat.

Dit product hoef je dan niet zelf te maken, je hebt niet te maken met klantenservice als mensen vragen hebben of ontevreden zijn. Daarnaast hoef je geen verkoop pagina te maken, salesfunnel te ontwikkelen maar begin je met een grote voorsprong. 

Als beginnende blogger is het daarnaast ook fijn om als affiliate te beginnen omdat je dan onderzoek kan doen naar waar je doelgroep precies behoefte heeft.

Wat koopt je lezer nu wel en wat juist niet? Daar kom je vanzelf achter, dit onderzoek helpt je weer op het moment dat je een eigen product wil maken.  

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is simpel gezegd het laten doorklikken van je lezers naar een aanbod wat je promoot. Dit kan een e-book zijn, een online cursus, software, een vakantie etc.

Elke affiliate heeft een eigen unieke affiliate code. Deze code moet je gebruiken om je lezers te laten doorklikken. Door je unieke code weet de eigenaar van het product waar de verkoop vandaan komt. 

Hoe  werkt affiliate marketing

Als blogger schrijf je blogs over de onderwerpen waar je lezers naar zoeken. Op het moment dat jij een blog schrijft over affiliate marketing en je weet dat er een cursus is die je zelf hebt gevolgd over dit onderwerp dan kan je deze cursus promoten.

Op het moment dat iemand op je link klinkt en een aankoop doet verdien je een commissie.  Persoonlijk doe ik dit op verschillende manieren.

Zo kies ik ervoor om verschillende call to action boxen te plaatsen onderaan mijn blog. Maar daarnaast kies ik er ook voor om het in mijn teksten te laten terugkomen met tekst linkjes. 

Wanneer verdien je een affiliate commissie?

Je verdient als affiliate alleen een commissie als je voor een verkoop hebt gezorgd. Affiliate marketing is daarom ook anders dan andere marketing. Je krijgt namelijk alleen maar betaald voor een verkoop.

Voor veel ondernemers die affiliates inzetten is dit dan ook een goedkope manier van marketing. Veel bloggers maken reclame voor je product en jij betaalt alleen maar de mensen die voor een commissie zorgen. 

Dit is heel anders dan de traditionele marketing waarbij je geld betaald om onder de aandacht te komen van je publiek. Je betaalt dan voor advertenties en reclame op TV en maakt eerst veel kosten voordat je iets terugverdient. Terwijl je met affiliate marketing alleen maar kosten maakt als jij je producten verkoopt.

affiliate marketing in 10 dagen review

Voordelen en nadelen van affiliate marketing

Voor affiliates is het een groot voordeel dat je weinig risico loopt. Je hoeft geen producten in te kopen, hebt geen voorraad, geen verzendkosten, je hebt niet te maken met klantenservice, hoeft geen producten te maken, verkoop pagina’s etc. maar er kleven ook wat nadelen aan vast.

Zo ben je afhankelijk van de eigenaar van het product. Als die vandaag of morgen opeens de commissies verlaagd verdien je minder. Ook kan hij er voor kiezen om te stoppen met affiliate marketing of kunnen er wijzigen plaats vinden in de samenwerking. 

Waarom heb ik de cursus gekocht?

Ik heb al eerder de cursus van Jacko Meijaard gevolgd over affiliate marketing De cursus van Jacko Meijaard vond ik een fijne cursus om meer te leren over de basis van affiliate marketing en hoe je dit inzet voor je blog.

Nu ik maandelijks affiliate inkomsten uit mijn blog haal wil ik graag leren hoe ik hier meer inkomsten uit haal. De affiliate marketing in 10 dagen cursus is een cursus voor de meer ervaren affiliate marketeers.

Ik heb de cursus gekocht omdat ik meer resultaten wil halen uit affiliate marketing en er mogelijk in de toekomst zelf een cursus over wil maken. 

Wie is Paco Vermeulen?

Paco Vermeulen is al meer dan 12 jaar affiliate marketeer en heeft verschillende websites opgezet waar hij passieve inkomsten mee verdient.

Paco is een voorbeeld van een slimme ondernemer die meerdere inkomstenbronnen heeft opgebouwd door goede en waardevolle content te maken.

Zo is hij niet begonnen, hij verkocht eerst online pianolessen, T-shirts, software en deed van alles en nog wat. Dit deed hij in eerste instantie naast zijn baan in loondienst.

Het opzeggen van zijn baan vond hij erg spannend. Daarom zocht hij een manier om zekerheid te krijgen met passieve inkomsten. 

Paco is niet iemand die gelooft in slapend rijk worden, hij staat meer voor het maken van waardevolle content waarmee je hoog eindigt in Google. Hij weet precies hoe hij dit maakt en commissies haalt uit zijn content.

Dit is precies wat hij je leert in zijn cursus. Doordat Paco zijn bedrijf op deze manier opbouwt heeft hij veel vrijheid om te genieten van het leven terwijl het geen ramp is als één van zijn inkomstenbronnen omvalt.

Daarvoor heeft hij meerdere inkomstenbronnen opgebouwd. Als je erbij stilstaat wat een extra passief inkomen voor je kan veranderen dan is Paco echt iemand van wie je graag wil leren!

Waarom heb ik voor affiliate marketing in 10 dagen gekozen?

Ik denk dat het goed is om als blogger meerdere inkomstenbronnen op te bouwen. Zo weet je dat er altijd een aantal inkomstenbronnen doorlopen waar je goed van kan leven.

Het verkopen van je eigen producten is één van de manieren om goed te verdienen met je blog maar affiliate marketing is daarnaast een geweldige manier waardoor je meteen vanaf de eerste dag een inkomen kunt verdienen met je blog.

Maar dan moet je het natuurlijk wel op de juiste manier doen. Als je precies dezelfde blogs schrijft als iedereen spring je er niet uit.

Je moet jezelf leren om waardevolle, lange en goede blogs te schrijven die je niet alleen bezoekers opleveren maar ook commissies. 

Ik heb ervoor gekozen om de cursus van Paco Vermeulen te volgen omdat zijn verhaal me enorm aansprak.

Hij verteld over het verkopen van alles en nog wat naast zijn baan in loondienst maar ook de drang naar zekerheid.

Iets waar ik me enorm in herken, ik denk dat elke ondernemer een stukje zekerheid zoekt. Door meerdere inkomstenbronnen op te bouwen creëer je dit stukje zekerheid voor jezelf.

Paco heeft veel ervaring in affiliate marketing en daarom wist ik dat dit een goede cursus moest zijn. Ik zal je nu meer vertellen over de cursus en de verschillende onderdelen. 

De techniek van affiliate marketing

Jij verdient een commissie als er een verkoop plaatsvindt met je link. Zo simpel heb ik altijd gedacht over affiliate marketing.

Maar er zit een hele techniek achter. in deze review van de affiliate marketing geef ik mijn eerlijke mening en daarom moet ik dit ook vermelden.

Ik ben totaal niet technisch en Paco verteld in het eerste deel van zijn cursus over het meten van de affiliate links. 

Ik had er nooit bij stilgestaan dat er linkjes verschillend worden gemeten op verschillende apparaten. Dit wordt cross device tracking genoemd.

Stel je voor dat je lezer op zijn mobiel je blog leest maar de bestelling doet via zijn laptop dan loop je toch nog de verkoop mis omdat de affiliate link dan niet goed wordt gemeten.

Dit is een onderdeel wat ik een aantal keer heb doorgenomen omdat het een ver van mijn bed show is.

Ik begreep er in eerste instantie niet veel van maar door dit onderdeel te herhalen begrijp ik nu wel hoe dit werkt en welke aandachtspunten belangrijk zijn voor mij en mijn klanten. 

Winnende affiliate marketing strategie

Schrijven voor Google zodat je vanzelf gratis bezoekers krijg is de eerste stap om je affiliate aanbod te verkopen met je blog.

Hier komt een stukje SEO om de hoek kijken. Jij moet namelijk blogs schrijven over de onderwerpen waar je lezers naar zoeken.

Doe dus eerst onderzoek naar de juiste zoekwoorden waar veel volume op zit. Daarna ga jij je verhaal delen en overtuig jij je lezer om op je link te klikken.

In de cursus van Paco leer je hoe je dit in een aantal stappen doet. Ik verzeker je dat er weinig bloggers zijn die deze stappen gebruiken!

Een goede review heeft namelijk een logische opbouw die je helpt om commissies te halen uit je review of blog. Paco leert je het voortaan anders te doen en dit is echt een eyeopener.

Paco steekt veel tijd in het schrijven van zijn reviews omdat hij zijn lezers iets extra’s aanbiedt. Als zijn lezers bij hem afrekenen krijgen ze er een exclusieve bonus bij.

Dat gaat ervoor zorgen dat lezers alleen bij jou willen afrekenen. Wie is er niet gek op een goede bonus? Hier had ik nog nooit eerder bij stilgestaan terwijl ik wel bonussen aanbied voor mijn eigen aanbod.

Tijd om daar dus wat aan te veranderen. In deze review van de affiliate marketing cursus in 10 dagen heb ik dan ook een bonus gemaakt die jij niet wil missen. 

Een review schrijven waardoor je commissies verdient

Ik denk dat we allemaal wel eens een review of een blog hebben geschreven waarbij we eigenlijk een kopie hebben gemaakt van een andere blogger. Ik deed dit wel toen ik net begon als blogger.

Nu doe ik dat niet meer en het is volgens Paco ook echt geen goed idee. Als je een product promoot moet je het zelf hebben gevolgd om er een mening over te vormen.

Je moet je verhaal vanuit je eigen ervaring schrijven anders sla je de plank totaal mis. Dan is het meer een wedstrijd over wie de beste samenvatting schrijft. Dat is niet de bedoeling.

Je moet er daarom goed over nadenken welke onderdelen belangrijk zijn om te vermelden in je review en erover nadenken hoe jij ervoor zorgt dat je blog uniek en waardevol is.

Het is heel belangrijk om je eigen verhaal te delen want anders zal je nooit opvallen tussen de andere bloggers. Vooral niet als er al veel andere bloggers over hetzelfde product schrijven. 

affiliate marketing in 10 dagen

De winnende blog strategie waardoor je wel commissies verdient!

Het is heel belangrijk om niet zomaar producten te gaan promoten. Geloof mij, er zijn bloggers die hun blogs volgooien met allemaal affiliate links en dat werkt helaas niet goed.

Het is spammerig en het schrikt mensen alleen maar af. Wat doe je dan wel? Je kiest voor een product wat je zelf gebruikt, waar je fan van bent en wat bij je blog en lezer past.

Het is belangrijk dat je het vertrouwen van je lezer nooit beschadigd. Als je dan een goed product hebt gevonden waar je helemaal achter staat schrijf je blogs die passen bij het product.

Promoot je een blog cursus schrijf dan over een probleem van bloggers waardoor ze deze cursus nodig hebben.

Verwerk in je blog altijd een transformatie, een verandering in het leven van je doelgroep. Als jij door de blog cursus opeens van 0 naar 20 verkopen bent gegaan is dit het verhaal wat je deelt.

Dit is namelijk een grote droom van je lezer. Door de lezer mee te nemen in je eigen reis laat je zien dat de cursus echt voor resultaten zorgt. 

Verkoop je een product zoals een tandenborstel schrijf dan over een onderwerp waar je doelgroep tegenaan loopt.

Een vieze smaak na het poetsen, een tandenborstel na twee weken weg moeten gooien etc. De tandenborstel die je promoot heeft een positief effect zodat je lezer geen last meer heeft van dit probleem. Neem ook in dit verhaal je lezers weer mee in de verandering van punt A naar punt B. 

Wat vond ik van de cursus?

Ik was blij verrast met de waarde van deze cursus, dit is een cursus die zoveel informatie bevat. Je kan de video´s bekijken of de slides doornemen als je dat prettiger vindt.

Persoonlijk schrok ik een beetje van de techniek achter affiliate marketing.

Ik heb die onderdelen een paar keer doorgenomen om de theorie goed te begrijpen. In de cursus deelt Paco veel over het inzetten van vergelijkingssites.

Ik ben meer een blogger dan eigenaar van een vergelijkingssite dus dat was voor mij even een zoektocht om alles wat ik heb geleerd toe te passen.

Maar ik weet nu wel dat het belangrijk is om lange, waardevolle, unieke blogs te schrijven die een aanvulling zijn op wat er al bestaat. 

Wat heb ik gemist?

Paco gaf aan dat je als affiliate moet oppassen om geen valse beloftes te doen in je blogs. Dit is misleidend en daarmee beschadig je het vertrouwen van je lezers maar ten tweede krijg je daar ook strafpunten voor van de reclamecommissie.

Daar moet je dus echt mee oppassen. Maar ik vond het jammer dat hij niet zoveel voorbeelden liet zien van deze misleidingen. Ik ben iemand die het even moet zien om goed te begrijpen hoe dit er dan uit ziet. 

Persoonlijk zou ik nog meer willen ingaan op hoe je blogs schrijft om je aanbod te promoten, nu ging de cursus voor een groot deel in op het schrijven van vergelijkingen en beoordelingen.

Nu zijn dit natuurlijk ook de blogs die de lezers doornemen die al klaar zijn om een aankoop te nemen maar toch denk ik dat het jammer is dat er niet meer in is gegaan op het schrijven van blogs en je aanbod hier aan verbinden. 

Ontvang deze bonus bij je bestelling (t.w.v. €97,-)

Review de affiliate marketing in 10 dagen cursus

Jij bent op dit blog terecht gekomen omdat jij erover nadenkt de cursus aan te schaffen.

Na het lezen van deze review van affiliate marketing in 10 dagen weet ik zeker dat jij nu de juiste beslissing neemt.

Ik heb een toffe bonus voor je gemaakt!

Geen enkele cursus is perfect en daarom heb ik er even goed over nagedacht wat ik mis in deze cursus.

revieuw affiliate marketing in 10 dagen

Als blogger mis ik een goede planning om de juiste blogs te schrijven voor zowel je blog waarin je eigen producten verkoopt als je affiliate blog.

Daarom heb ik iets voor je gemaakt om deze aandachtspunten te verhelpen.

Als jij nu een aankoop doet via mijn blog krijg ontvang je mijn bonus gratis per mail.

Voor deze kennis heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd en jij krijgt het nu helemaal gratis cadeau.

Hoe ontvang je de bonus?

  1. Open een nieuw incognito venster
  2. Kopieer deze link: https://annemiebleeker.nl/review-affiliate-marketing-in-10-dagen
  3. Koop de affiliate marketing revolutie en stuur een bevestiging van je aankoop bewijs
  4. Je ontvangt de bonus 30 dagen na je aankoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten