fbpx

Privicaybeleid en cookies

Privacy verklaring

Je privacy is belangrijk en wordt gewaarborgd op de site annemiebleeker.nl

Annemiebleeker.nl respecteert de privacy van alle gebruikers en gaat zeer zorgvuldig om met alle persoonlijke informatie die gedeeld wordt.

Je persoonsgegevens

Annemiebleeker.nl verwerkt persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van diensten op deze site. Dit kan het invullen van het contactformulier zijn, het inschrijven voor de nieuwsbrief of het achterlaten van een reactie.

Annemiebleeker.nl verwerkt een aantal persoonsgegevens:

  • Je emailadres

  • Je voornaam

  • Je IP-adres

Annemiebleeker.nl gebruikt deze gegevens op de volgende manier:

  • Als je besluit om een reactie achter te laten nadat je een blog leest op annemiebleeker.nl, vul jij je e-mailadres en je naam in.  Dit zijn persoonsgegevens die hierdoor worden verzameld.
    Op deze site behouden we het recht van moderatie in bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen.

  • Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief wordt je geïnformeerd over de nieuwste blogs en ontwikkelingen op de website. Je kan je hier altijd voor uitschrijven.

Er worden gegevens verzameld waardoor jij als bezoeker helpt om de website te verbeteren.

Google Analytics

Annemiebleeker.nl maakt gebruik van een tool genaamd Google Analytics. Met deze tool wordt de gebruikers bij gehouden en hoe de website wordt gebruikt. Deze verkregen informatie wordt door middel van het adres van je computer  (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Google maakt gebruik van deze informatie om bij te houden hoe annemiebleeker.nl wordt en kan hierdoor rapporten maken over annemiebleeker.nl. Deze rapporten worden gebruikt om adverteerders informatie te verschaffen over de  effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Dit kan ook als voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Annemiebleeker.nl heeft op dit proces geen invloed.

Annemiebleeker.nl geeft Google geen toestemming om via annemiebleeker.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten