Even voorstellen

Ontdek de kracht van een zakelijk blog

Ik ben Annemie Bleeker, ik ben dol op schrijven. Als kind schreef ik verhalen en kleine boekjes. Het plezier wat ik toen had dat heb ik nog steeds.  Als hobby begon ik dan ook met bloggen. Ik lag hier veel over door Pinterest.

Hier vond ik veel informatie van andere bloggers. Het viel me op dat Amerikaanse bloggers allemaal gebruik maken van Pinterest als middel om meer bezoekers te krijgen naar de website. Daarom besloot ik er ook gebruik van te maken. Met mijn persoonlijke blog werkt dit onwijs goed. Er komen elke maand wel 20.000 bezoekers op mijn blog.

Waarom ben ik mijn bedrijf begonnen?

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik anderen mensen wil helpen. Vanuit dat gevoel heb ik dan ook een opleiding SPH gevolgd, ik heb jaren gewerkt in de zorg en kon hier maar niet mijn draai in vinden.

Puur als hobby begon ik met bloggen. Mijn kennis en tips deelde ik op mijn persoonlijke blog. En voor de promotie van de artikelen maakte ik gebruik van mijn favoriete kanaal Pinterest. Mijn tactiek werkt onwijs goed en elke maand komen er 20.000 bezoekers op mijn blog.

Veel ondernemers en bedrijven vinden het lastig om constant nieuwe content te schrijven. Naast het bedenken en het schrijven van blogs moeten deze ook nog worden gedeeld. Je blog is een onderdeel van je marketing. Als je dit op de juiste manier gebruikt gaat het je heel veel opleveren. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen om een blog op de juiste manier in te zetten. Als je ook zoveel bezoekers wilt elke maand dan help ik je graag verder. 

Een blog is meer dan een stukje tekst, het is een marketingstool. 

Het gaat om verbinding, laat zien wie je bent en je doelgroep leert je steeds beter kennen. 

 

Neem contact met mij op